Hoorn Terschelling

Het dorp Hoorn ligt op het smalste stuk aan de oostzijde van Terschelling.

Daarmee zijn zowel het Noordzeestrand (2 km) als het Wad op loopafstand (2km). Heide en bos grenzen ongeveer aan de achtertuin van onze vakantiehuisjes. Aan de voorkant van onze accommodatie loopt de Dorpsstraat met broodwinkel de Bôltsjekoer voor verse croissants. We zijn de buren van Hessel en Tess, bekend van de live muziek en met een goede keuken(helaas gesloten, staat in de verkoop). Er zijn meerdere restaurants in het dorp, zoals De Reis en de Koegelwieck en een fantastische speeltuin: Zonneweelde

In de nabije omgeving van onze huisjes

De huifkarren van Terpstra komen elke dag voorbij en fietsen huur je bij de onderandere Terpstra (Tom). Voor al het overige kun je naar buurtwinkel Ben van Alles. De dichtsbijzijnde supermarkt is Spar Cupido in Lies. De Jumbo in Formerum en Coop in Midsland leveren boodschappen op bestelling bezorgd bij je vakantiehuisje.
Sportieve activiteiten kun je boeken via Mooi Weer en als je wil fietsen vanaf de haven bij West Terschelling hebben Zeelen, Haantjes of Tijs Knop bagageservice. Ook zij brengen je bagage naar je appartement en vica versa.

Hoe kom je in Hoorn?

Openbaarvervoer
De bus (lijn 1) stopt bijna voor de deur van groepsverblijf Kip of Eiland (halte Badweg Hoorn).

Eigen vervoer
Huur een fiets of neem je auto mee naar Terscheling. TIP: boek deze tijdig bij Rederij Doeksen. Je kan je auto parkeren op eigen terrein.

 

 

 

 

Kip of Eiland nieuws