Over ons

Na een reis door Europa besloten we in 2020 om ons leven over een andere boeg te gooien. De hectiek van volle agenda's en files hebben we verruild voor het eilandleven. Eelco was barman op Curacao in de tijd dat Floor als skijuf op de pistes stond en Terschelling geeft ons beiden dat vrije gevoel terug. 
De vakantieboerderij was in vol bedrijf toen we eigenaar werden. De eerste maanden hebben we nodig gehad om onze draai te vinden en te leren hoe je het snelst een bed opmaakt of een lekkende kraan repareert. Ondertussen maakten we plannen voor de winter waarin we lekker konden gaan klussen.
Voorlopig zijn we niet klaar en dat is juist de lol. We bouwen aan een plek waar we plezier hebben en nieuwe dingen leren samen met onze gasten. Nu we op Terschelling wonen, ervaren we hoe waardevol het is om tijd te hebben, omringt te zijn door de natuur en nieuwe vrienden te maken.
De naam is een verwijzing naar de boerderij (Kip) en Terschelling (Eiland) en geeft ook aan dat we niet weten wat we zijn. Hotel, camping, appartementenverhuur... we zijn het allemaal een beetje. Niet weten wat we zijn, geeft de vrijheid om alles te zijn en daar houden we van, daar begint de creativiteit. 

Kip of Eiland nieuws